tirsdag den 20. april 2010

Tortellini i skrap sauce


(2 personer)

1 pk. 250 gram frisk tortellini
½ pk. 50 gram chorizopølse i tynde skiver
1 stort løg i terninger
1-2 fed hakket hvidløg
1 finthakket rød chili
1 lille rød peberfrugt i små terninger
½ spsk olie
2 tomater i små terninger
2 dl. madlavningsfløde
1-2 tsk. paprika
Salt og peber
Friskrevet parmesan

Kog tortellini efter anvisning. Lad dem dryppe af. Skær chorizo-skiverne i små stykker og forbered alle grønsagerne. Svits først pølse, løg og hvidløg i olien, til pølsen er sprød. Brug en dyp pande, så du er sikker på at al pastaen kan være der til sidst. Kom chili, peberfrugt og tomater ved og sted det i et par minutter. Hæld fløden på og kog det ind til tyk sauce. Smag til med paprika, salt og peber. Vend de kogte tortellinier i og varm det igennem.

Server med friskrevet parmasan over!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar