torsdag den 22. april 2010

Lækre marcipansnegle


(25 stk)

Bolledej:
100 gram smør i tern
250 gram hvedemel
1 dl mælk
25 gram gær
1 æg
25 gram sukker
Lidt salt

Marcipanfyld:
100 gram bagemarcipan
100 gram smør
70 gram sukker

Glasur:
100 gram flormelis
1-2 spsk vand
50 gram blød nougat

Bolledejen blandes, æltes og stilles til hævning til dobbelt størrelse. Marcipan og smør arbejdes blød og der tilsættes sukker. Rul bolledejen ud til 20 x 40 cm, smør fyldet på og rul deje sammen til en pølse. Udskær 25 skiver/snegle. Sneglene sættes på bageplade med bagepapir og hæves til dobbelt størrelse. Bages ved 200 grader til de er gyldne. Sneglene afkøles og glaseres med den rørte glasur. Pynt evt. med chokoladespåner!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar