mandag den 19. april 2010

Pastasalat med soltørrede tomater og spinat


(6 personer)

500 g. farfalle (sommerfugle) el. andet pasta
5 forårsløg
50 g. soltørrede tomater i olie (hakkede)
1 kg. Frisk spinat, stilkene fjernede og bladene skåret i strimler
50 g. ristede pinjekerner
1 dl. God olivenolie
1 spsk. Frisk oregano
1 Hakkede chili
2 fed knust hvidløg


Kog pastaen al dente og lad den køle i koldt vand, hvorefter det kommes i en stor skål. Rens forårsløgene og snit dem diagonalt, og bland dem i pastaen sammen med tomater, spinat, pinjekerner og oregano. Dressingen blandes af olie, chili, hvidløg, salt og peber i et lille glas med skruelåg, som rystes godt. Hæld dressingen over lige inde servering.

Lækkert til al slags kød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar