onsdag den 21. april 2010

Millionbøf med kartoffelmos


(4 personer)

800 gram skrællede kartofler
½ dl mælk
2 spsk smør

5-600 gram hakket oksefars
2 spsk margarine
3 hakkede løg
4 dl oksebouillon (4 dl vand og ½ oksebouillonterning)
1 dl mælk
3 laurbærblade
1 tsk sukker
Salt og peber
Maizenajævner
Kulør

Skræld kartoflerne og skær dem i mindre stykker og lad dem koge ca. 20 minutter eller til de er møre.

Brun margarinen og løgene efterfuldt af kødet. Tilføj laurbærbladene, sukker, mælk og bouillon og krydr det godt med salt og peber og tilsæt kulør til det får en dejlig brun farve. Jævn det med maizenajævner og lad det simre i nogle minutter mens du laver kartoffelmosen. Pisk det hele sammen med en el-pisker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar