mandag den 19. april 2010

Broccolisalat


(4-6 personer)

Ca. ½ broccoli i små buketter
1 stk. rødløg
1½ dl. Solsikkekerner
1 stk. æble
1 pakke baconterninger

Dressing: (Ca mål - smages til som man ønsker den)
1½ dl. Crème fraiche (Evt.Mirachel Whip light)
2 spsk. Rødvinseddike
2 spsk. Sukker


Hæld kogende vand over broccolien i et dørslag og koldt vand bagefter. Lad broccolien dryppe af. Hak rødløg fint og skær æblet ud i mindre tern. Bland broccoli løg og æble sammen med dressingen og stil på køl til det skal spises. Steg baconen sprød og stil til side. Rist solsikkekerne i fedtstoffet på panden og stil til side. Inden servering drysses der med kerner og bacon.

Rosiner kan tilsættes efter smag ved servering!

Man kan sagtens minimere kalorierne. Rist solsikkekerne på en tør pande og brug fx græsk yoghurt. Ønsker man mere æble eller løg, så tager man bare det.

Solsikkekernerne kan serveres i en skål for sig, hvis man ikke synes om dem, efter en dag i køleskabet (rester)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar