onsdag den 21. april 2010

Koteletter i fad


(4 personer til 2 dage)

1 nakkefilet skåret til koteletter
eller
8-10 nakkekoteletter
2 spsk margarine
500 gram champignons i skiver
3 ds cocktailspølser (giv dem evt. et kryds i toppen)
2 ds hakkede tomater med krydderier
½ l madlavningsfløde
Salt, peber, grillkrydderi og paprika

Brun margarinen på 2 pander og kryder koteletterne godt. Brun dem hurtigt på den ene pande og læg dem i et ildfast fad. På den anden pande brunes champignongs. Krydr med peber og hæld halvdelen af fløden ved. Brun pølserne på panden hvor koteletterne var og tilsæt hakkede tomater og resten af fløden. Krydr med paprika og peber og lad det koge i 3-4 minutter. Hæld det hele over koteletterne og put dem i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.

Kog risene efter anvisning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar