onsdag den 21. april 2010

Kylling med ananas og cashewnødder


(4 personer)

2 spsk kokosmel
80 gram rå cashewnødder
2 spsk olie
1 løg i store stykker
4 fed hakket hvidløg
2 tsk hakket chili
400 gram kyllingekød i små stykker
½ hakket rød peberfrugt
½ hakket grøn peberfrugt
2 spsk østerssauce
1 spsk fiskesauce
1 tsk sukker
320 fram hakket frisk ananas
2 hakkede forårsløg

Serveres med r basmatiris.

Rist kokosmelet gyldent efterfulgt af cashewnødderne.

Kog risene efter anvisning. Varm olien i en wok og kom løg, hvidløg og chili i - lysteg det ved mellem varme i 2 minutter - tag det af wokken. skru op for varmen og tilsæt kyllingekødet sammen med peberfrugterne. Hæld løgblandingen tilbage i wokken, tilsæt østerssauce, fiskesauce, sukker og ananas og rør i det i 2 minuter. Drys med nødder og koksomel og server til de kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar