fredag den 14. maj 2010

Mexikanske forårsruller


(4 personer)

2 store løg i små tern
1 rød og grøn peberfrugt i små tern
400 gram oksekød
200 gram majs
2 fed hakket hvidløg
2 tsk oregano¨
1 tsk spidskommen
Salt og peber
4 plader filodej, 120 gram
1 spsk olie

Brun kødet i en gryde og tilsæt løg og peberfrugt. Svits det hele i 5 minutter. Tilsæt majs, hvidløg, oregano og spidskommen og smag til med salt og peber. Lad fyldet køle lidt af. Tø filodejen op. Tag et stykke dej frem af gangen og skær det i 3 dele på den samlle led. Lad i mellemtiden resten af dejen ligge under et fugtigt viskestykke, da de hurtig tørre. Kom ca. en tolvtedel af kødfyldet i hvr stykke dej. Fold kanterne i siden ind over fyldet og fold/rul dejen rundt om fyldet. Pensl rullerne med olie og bag dem i ovnen ved 180 grader i 10-15 minutter på bageplade med bagepapir.

Spis evt. Stegte ris til.

1 kommentar: