torsdag den 20. maj 2010

Kold sommerpasta med kyllingebryst

(4 personer)

500 gram tortellini
1,5 snittet squash
5 snittede gulerødder
3 fed knust hvidløg
80 gram revet parmesan
4 spsk jomfruolivenolie
4 stk kyllingebryst

Varm ovnen til 200 grader og krydr kyllingen med salt, peber og paprika. Steg i ildfast fad med lidt olie i ca 25 minutter.
Sæt vand over og kog tortellini efter anvisning.

Hvidløg svitses i olien i 2-3 minutter hvorefter gulerødderne tilsættes. Lad det simre i 3-4 minutter. Tilføj squash og 2 spsk vand og lad koge i 3-5 minutter eller til grønsagerne er møre.

Kom grønsagerne i en stor skål og tilføj tortellini og parmasan - rør det godt sammen og stil det på køl indtil servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar