fredag den 14. maj 2010

Hverdags-kæmpeforårsrulle


(4 personer)

25 gram tørrede kinesiske svampe
250 gram hakket kød
1 spsk olie
2 gulerødder i tynde strimler
1/4 kinakål - finthakket
1 spsk østerssovs
1 tsk sesamolie
1 tsk chilisovs
2 fintsnittede forårsløg
2-3 tsk majstivelse
400 gram færdig pizzadej
Salt og peber

Tænd ovnen på 220 grader. Udblød svampene i kogenede vand i 20 minutter. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt grønsager, svampe og væske. Smag til med østersovs, sesamolie, chilisovs og forårsløg. Jævn med majsstivelsen udrørt i lidt koldt vand og smag med salt og peber. Tag det af varmen og lade det køle lidt af. Læg fyldet på den ene langside af dejen og fold dejen over det. Tryk kanten sammen med en gaffel. Læg rullen på en bageplade og pensl med æg og sæt i ovnen i 15-20 minutter. Server med soya og evt. stegte ris.

1 kommentar: