fredag den 7. maj 2010

Kyllingeburger m/ råstegte kartofler og råkost

(4 personer)

4 burgerboller
4 kyllingeburgere
Snittet salat
16 skiver agurk
8 skiver tomater
3 store kartofler

Karrydressing(kan købes):
1½ dl fromache frais, 2 spsk mayonaise, 2 spsk sød sennep, salt og peber, samt karry efter smag.

Råkost:
6 skrællede gulerødder
1 æble
Citronsaft

Tænd ovnen på 200 grader og skrub kartoflerne. Skær dem i tynde lange skiver (som tynde pomfritter) og krydr dem med salt, peber og paprika. Bag dem i ovnen i ca 20-25minutter. Skræl gulerødderne og riv dem sammen med æblet og hæld citron over. Steg kyllingeburgerne på en pande og skær salat, agurk og tomater. Rør evt. dressingen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar