lørdag den 8. maj 2010

Bagt kartoffel med avokado, brøndkarse og forårsløg


(4 personer)

4 Bagekartofler
1-2 dl groft salt
2 Modne avokadoer
1 Spsk creme fraiche
1 Citron
1 Bdt forårsløg
125 gram fetaost i saltlage
50 gram hakkede mandler
0,5 dl olivenolie
1 potte brøndkarse
Salt og peber

Rens kartoflerne med skindet på. Skær et kryds i dem og læg dem i ovnen på saltet i et ildfast fad. Bag dem ved 180 grader i ca 50 minutter eller til de er møre. Snit forårslød fint. SMuldr fetaosten i og vende olivenoine og de hakkede mandler i. Vend det hele godt sammen og smag til med revet citronsaft, salt og peber. Flæk avokadoerne, pil stenen ud og fjern den hårde skal. Blend avokadokødet med lidt citronsaft og cremefracichen, til den er blød og cremet. Smag til med salt og peber. Kartoflerne åbnes, ved at trykke krydset sammen. Fordel avokadocreme i de 2 kartofler. Kom ostefyldet på og top med klippet brøndkarse.

Serveres til dit valgte kød!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar