torsdag den 1. juli 2010

Kyllingepaella med ærter, tomater og peberfrugt

(2 personer)

1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 tsk olivenolie
½ gram safran
3½ dl hønsebouillon
1 kvist frisk rosmarin
250 gram kyllingebryst i strimler
1 peberfrugt i strimler
100 gram cherrytomater i halve
120 gram risottoris
100 gram ærter
3 tsk citronsaft
lidt hakket persille

Varm olien og sauter løg og hvidløg. Rør safran sammen med bouillon og hæld det over løgene sammen med rosmarin. Vend kylling og peberfrugt i bouillonen og lad simre 2-3 minutter. Tilsæt risene og lad det hele få et opkog under omrøring. Krydr med salt og peber. Lad retten simre i ca 20 minutter. Tilsæt evt mere væske. Vend tomatern og ærter i paellaen og smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med hakket persille og server straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar