søndag den 11. juli 2010

Linseburger med tzatziki

(2 personer)

300 gram kogte linser
1 fintsnittet løg
1 fintsnittet hvidløg
1 spsk olie
2 skiver lyst brød uden skorpe
1 tsk spidskommen
½ rsk stødt chili
Salt og peber

2 burgerboller og salat

Tzatziki:
½ liter yogurt natural (drænet)
½ agurk
125 gram cherrytomater i halve
1 fed presset hvidløg
Salt og peber

Svits løg og hvidløg bløde i olie og kom dem i en blender sammen med de afdryppede linser og brød. Kør det til en mos og tilsæt krydderier. Smag til med salt og peber og form massen til 2 bøffer som steges i olie i ca 3-5 minutter på hver side.

Hæld yogurten i en skål. Flæd agurken og skrab kernerne ud. Snit den i skiver og vend dem i skålen. Rør det hele sammen med tomater, hvidløg og peber og anret burgerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar