fredag den 16. juli 2010

Burger af svinekød og rødkålssalat

(2 personer)

300 gram hakket svinekød
Smør til stegning
Salt og peber

2 burgerboller
2 spsk dijonnaise

Rødkålssalat:
200 gram fintsnittet rødkål
½ tsk salt
½ fintsnittet rødløg
15 gram smør
1 æble i tern
2 spsk rødvinseddike
2 spsk rørsukker
2 spsk soltørrede tranebær
Peber

Vend rødkålen sammen med salt og lad den trække en times tid- Svits rødløg blødt i smør. Tilsæt æble og steg videre et par minutter. Tilsæt rødkål, vineddike, rørsukker og tranebær og kog igennem et par minutter. Smag til med salt og peber og hæld salaten i en skål til afkøling. Ælt kødet sammen med salt og peber og form 2 bøffer. Steg dem på en varm pande med lidt smør ca 5 minutter på hver side. Smør de letristede boller med dijonnaise og fyld dem med salatblade, bøffer og rødkålssalat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar