søndag den 11. juli 2010

Sojabagt laks med nudler

(4 personer)

500-600 gram laksefilet
1½ dl sojasauce
1 tsk majsstivelse
1 spsk revet citronsakl
250 gram nudler
½ bundt spæde gulerødder
1 bundt grønne asparges
1 bundt forårsløg
2 spsk olie

Tilbehør: Sød chilisauce

Del laken i 4 stykker og læg dem i et ovnfast fad. Rør sayasauce og majsstivelse sammen og hæld det over fisken. Strø derefter citronskal over. Bag fisken midt i ovnen ved 160 grader i ca 15-20 minutter.

Læg nudlerne i en skål, tilsæt salt og hæld kogende vand over, så de netop er dækket. Lad dem trække i 5-7 minutterm til de netop er møre. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af.

Skær gulerødderne i 1 cm tykke stykker. Del aspargesene i 3. rens forårsløgene og snit dem i 2 cm tykke stykker. Opvarm en wok med lidt olie. Steg gulerødderne heri et par minutter. Tilsæt forårsløgene og steg 1 minut, efterfulgt af aspargesene og lad dem stege ½ minut. Vend nudlerne i og server til den færdige laks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar