torsdag den 1. juli 2010

Roastbeef og sommergrønt

(4-6 personer)

ca. 1 kg roastbeef
Salt og peber
2 spsk olie

Salat:
100 gram babyspinat
1 agurk
300 gram grønne ærter
100 gram god fetaost
Groft salt

Sennepssauce:
1/4 l. cremefraiche 38%
4 spsk ravigotte sennepsdressing
Sukker
Salt

Tilbehør: Råstegte kartofler

Opvarm ovnen til 220 grader. Dup roastbeefen tør og krydr med salt og peber. Brun den hurtigt på alle sider i olien på en pande og steg den derefter i ovnfast fad midt i ovnen i 15 minutter pe. 500 gram. Lad stegen hvile i 10 minutter inden den skæres for.

Salat: Skyl babyspinaten grundigt og dup den tør. Flæk agurken og skrab kernerne ud. Skær derpå agurken i grove stykker. Bland alle indredienserne i en skål, dryp olie over og krydr med salt.

Sennepssauce: Rør cremefraiche og ravigottedressing sammen og smag til med lidt sukker og salt.

Grillet roastbeef: Pensel roastbeefen med olie og krydr den med tørret timian, salt og peber. Brun roastbeefen over den direkte varme i ca 2-3 minutter på hver side. Herefter flyttes den over inddirekte varme hvor den steges færdig. Lad stegen stå i 10 minutter inden den skæres for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar