fredag den 16. juli 2010

Spaghetti med kødboller


(4 personer)

500 gram hakket svindekød
1 tsk salt
1 dl hvedemel
1 æg
1 tsk timian
½ tsk peber
½ dl revet parmesan
2-3 spsk olie

Endvidere:
½ kilo tomater
1 potte basilikum
1 tsk salt
½ tsk sukker
1/4 liter madlavningsfløde
Lidt peber

ca. 350 gram spaghetti

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Rør kødet sammen med alle ingredienserne og lad farsen trække i køleskabet en kort stund. Form derpå farsen til små kødboller med en ske eller hænderne. Brun hurtigt bollerne i lidt olie ved god varme. Skær tomaterne i kvarte og tilsæt dem sammen med basilikumblade, salt, sukker og fløde. Lad det simre i ca 10 minutter til kødet er gennemstegt. Krydr med lidt peber, vend rettenmed den afdryppede spaghetti og drys med parmesan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar