lørdag den 26. juni 2010

Grillspyd med svinekød og bacon

(4 personer)

20 små løg ( perleløg eller skalotteløg)
8 skiver bacon
4 skinkeschnitzler skåret i tern
2 squash skåret i skiver

Dressing:
2 spsk mayonaise
2 spsk yogurt eller creme fraishe
frisk persille
friske ramsløg
citronsaft

Evt naanbrød og nye kartofler som tilbehør

Læg løgene i varmt vand et øjeblik, så er de nemmere at pille. Blancher løgene´i letsaltet vand i 3 minutter. Skær baconskiverne igennem og rul dem sammen. Sæt skiftevis løg, svinekød og baconruller på spyd pg pensk dem med olie. Drys med salt og peber og grill dem ved god varme i ca 8 minutter i alt. Pensl squashen med olie og grill dem ved siden af spydene.

Dressing: Rør mayonaise, creme fraiche sammen og tilsæt hakket persille og ramsløg. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Server dressingen til nye kartofler og de færdige spyd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar