fredag den 25. juni 2010

Sprød pizza med sauteret fyld


(2 voksne + 2 børn)

Pizzabund:
25 gram gør
3 dl lunkent vand
1 tsk honning
2 tsk salt
2 spsk olie
350 gram pizzamel
ca. 100 gram fuldkornshvedemel
ELLER køb en pizzabund færdig!

Fyld:
1 stort hakket løg
2 stilke bladselleri
2 spsk olie
300 gram cocktailspølser
2 dåser cherrytomater
2 dl grønne oliven
2 tsk oregano
Salt og peber
1 stor håndfuld salat eller babyspinat
100 gram parmesanost

Pizzabund: Rør gørne ud i vandet og tilsæt honning, salt og olie. Rør til alt er opløst og tilsæt lidt efter lidt de 2 slags mel. Ælt det hele sammen og stil den til hævning i ca 1 time. Slå dejen ned og rul det ud til en stor pizza. Pensl med et tyndt lag olie og bag bunden ved 225 grader i varmluft på en plade med bagepapir i 10 minutter.

Fyld: Sauter løg og selleri i lidt olie. Øg varmen og steg åølserne med til de har fået farve. Tilsæt tomaterne, oliven, krydderier og lad det småkoge i 5 minutter. Mos tomaterne let og fordel fyldet over pizzabunden. Strø med salat og høvlet parmasanost.

Har du købt en færdig pizzabund, skal den bages i ovnen efter anvisning på pakken med lidt olie på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar