fredag den 25. juni 2010

Kartoffeltortilla med bacon og tomatsalat

(4 personer)

400 gram kogte kartofler
2 hakket løg
150 gram bacon
2 fed presset hvidløg
6 æg
1 dl mælk
1 tsk salt
peber

Tomatsalat:
600 gram modne tomater
2 røde peberfrugter
1 lille håndfuld basilikum

Evt. groft rugbrød som tilbehør

Tænd ovnen på 200 grader. Skær kartoflerne i skiver. Steg baconen sprød på en pande som må komme i ovnen. Svits kartofler, løg og hvidløg til løgene er bløde og kartoflerne har fået lidt farve. Rør æggene sammen med mælk tilsat salt og peber. Hæld æggemassen over kartoflerne på panden. Sæt panden i ovnen i ca 20 minutter til æggemassen er stivnet og den har fået farve.

Skær tomaterne i både. Hak peberfrugterne og vend dem med tomaterne og hakket basilikum. Krydr med lidt salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar