(4 personer)
4 store nakkekoteletter eller skaftkoteletter
Marinade:
2 spsk ananassaft
1 dl honning
1 spsk sennep
1 tsk karry
½ tsk salt
½ tsk peber
1/4 tsk chilipulver
Tilbehør: Grillede ananasskiver
Rør marinaden sammen og hæld det i en tyk plastpose med koteletterne. Lad det stå koldt - gerne natten over.
Dup koteletterne tørre og grill dem ca 8 minutter pp hver siden. Grill ananasskiverne i ca 1 minut på hver side.
Server til bagte kartofler og ostewraps!
4 store nakkekoteletter eller skaftkoteletter
Marinade:
2 spsk ananassaft
1 dl honning
1 spsk sennep
1 tsk karry
½ tsk salt
½ tsk peber
1/4 tsk chilipulver
Tilbehør: Grillede ananasskiver
Rør marinaden sammen og hæld det i en tyk plastpose med koteletterne. Lad det stå koldt - gerne natten over.
Dup koteletterne tørre og grill dem ca 8 minutter pp hver siden. Grill ananasskiverne i ca 1 minut på hver side.
Server til bagte kartofler og ostewraps!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar