fredag den 11. juni 2010

Squashbrød


Ingredienser: (1 rundt brød eller 3 flutes)
 
50 gram smør
4 dl mælk
1 dl ymer
50 gram gær
2 tsk salt
2 tsk sukker
200 gram revet squash
1 dl friskhakket persille
ca 800 gram mel

Sådan gør du:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæl blandingen i en skål og tilføj ymeren. Rør gæren heri. Tilsæt resten af ingredienserne og slå dejen godt sammen. Lad den hæve et lunt sted i halv times tid inden den æltes sammen igen. Form dejen til et rundt brød eller 3 flutes (pensl med æg)og bag det nederst i ovnen ved 225 grader.

Rundt brød: klip et lille snit i toppen af brødet. Bages ca. 35 minutter
Flutes: Bages ca 25 minutter.

TIPS: Squashen kan erstattes med gulerødder!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar