tirsdag den 4. oktober 2011

Marsmallows muffins med vanilie/hindbærfrosting

(18-24 stk)

3 æg +
2 æggeblommer pisket kraftigt sammen med,
125 g sukker
175 g brun farin

250 g smør smeltes med 100 g mørkchokolade ( 70%) +50 g mørk chokolade med pistaice nødder.

I sukker æggemassen piskes,
1 tsk vanillie
1 tsk bagepulver
175 g mel
1½-2 del mørkt kakao pulver
100 g hakket mandler
100 g hakket valnødder
25 g hakket lys chokolade
25 g hakket hvid chokolade
1-1½ dl mælk
ca 50 g revet marcipan

Til sidst piskes det smeltede smør og chokolade i. Hvide Rocky mountain classic marshmallows klippes i 4 stykker. Der lægges lidt dej i bunden af muffinsformene, oven på det lægges 1 lille stykke skumfidus og der fyldes dej oven på. Bages ved 175 g midt i ( ikke varmluft ) ca 20 min.

Vaniliefrosting:
150 g smør
250 g florsukker
1 tsk vanilieekstrakt
2 spsk varmt vand
Evt farve.

Halvdelen af frostingen tilføjede jeg hindbæraroma, hvorefter det hele kom i en sprøjtepose.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar