fredag den 14. oktober 2011

Det hurtige foccacia med hvidløg og rosmarin

Foccacia er et lækkert og smagfuldt madbrød, der er et godt alternativ til de traditionelle flutes. Kan med fordel laves til buffet mm.

Ingredienser: (passer til en stor bradepande)
50 g gær
4 dl vand
2 dl olivenolie
2 fed knust hvidløg
1 spsk salt
1 kg hvedemel
35 g udstenede sorte oliven
2 kviste rosmarin

Rør gæren ud i det lunkne vand og stilsæt iolie, salt og hvidløg. Rør melen i og ælt dejen godt igennem. Kom dejen i en smurt bradepande og lad den hæve tildækket i 45 minutter. Prik oliven og rosmarin ned i dejen og bag foccaciaen ved 225 grader i 30 minutter

TIP: Halver dejen eller bag det over 2 gange på en pizzasten på grillen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar