( 4 personer)
4-5 stk kyllingebryst
1 pk. bacon i skiver
1 spsk hakket salvie
1 spsk hakket mynte
1 fed presset hvidløg
½ flødeost light
Peber efter smag
Skær kyllingebrystet næsten igennem. Bland flødeost, hvidløg og krydderurter sammen og fordel det i kyllingen. Put bacon rundt om og krydr med peber. Lægges i et ildfast fad med lidt olie og steges ca. 30 minutter afhængig af størrelse. Også velegnet til grillen!
Server det med salat og tzaziki:
Babysalat
Kogt pasta
Cherrytomater i kvarte
Grønne asparges i små stykker
Majs
Ristede pinjekerner
4-5 stk kyllingebryst
1 pk. bacon i skiver
1 spsk hakket salvie
1 spsk hakket mynte
1 fed presset hvidløg
½ flødeost light
Peber efter smag
Skær kyllingebrystet næsten igennem. Bland flødeost, hvidløg og krydderurter sammen og fordel det i kyllingen. Put bacon rundt om og krydr med peber. Lægges i et ildfast fad med lidt olie og steges ca. 30 minutter afhængig af størrelse. Også velegnet til grillen!
Server det med salat og tzaziki:
Babysalat
Kogt pasta
Cherrytomater i kvarte
Grønne asparges i små stykker
Majs
Ristede pinjekerner
Evt. feta og ristede græskar
Ingen kommentarer:
Send en kommentar