fredag den 7. maj 2010

Lækker tomatsuppe med pasta og basilikum


(4 Personer)

3 store modne tomater
2 spsk olivenolie
1 løg, finthakket
1 lille rød beperfrugt, finthakket
1 liter vand + 1 hønsebouillonterning
60 gram tomatpure
1 tsk sukker
1/4 fløde (kan undlades)
Håndfuld basilikumblade (evt 1 spsk tørret)
155 gram makaroni

Kog pastaen al dente efter anvisning. Skær et kryds i toppen af tomaterne og kog dem så skindet nærmest falder af. Hæld koldt vand over og pil træk skindet af. Fjern kernene og hak tomaterne groft. Varm olien i en stor gryde og steg hvidløg, løg og peberfrugt under omrøring i ca 5 minutter. Tilsæt tomaterne og steg yderligere 5 minutter. Tilføj bouillon, tomatpure, sukker, salt og peber og lad simre i 15 minutter.Blend suppen med basilikim i en blender eller med stavblender til den bliver cremet. Kom suppen tilbage i gryden og varm den let op. Hæld fløde og pasta ved og server.

Spis flutes til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar