mandag den 17. maj 2010
Laksesalat med kapers og rejer
(6 personer)
400 gram laksefilet ( eller laksekotelet)
1 spsk smør
2 spsk citronsaft
Salt og peber
Dressing:
1 dl mayonnaise light
1 dl yogurt
2 spsk dijonsennep
Salt og peber
1 spsk flormelis
100 gram rejer
2 spsk kapers
2 spsk karse
3 spsk flødeskum
Læg laksen i en smurt bradepande. Krydr ed salt, peber og citronsaft. Dæk den til og bag den i ovnen ved 170 grader i ca 10 minutter. Køl fisken af. Rør dressingen sammen. Lad rejerne dryppe af i en sigte, så de er helt tørre. Skil laksen i mindre stykker og vend dem i dressingen sammen med flødeskum, rejer, kapers og karse.
Serveres på et fad.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar