onsdag den 2. november 2011

Chokolademuffins med limetopping

(ca 24 stk)

3 æg og 2 æggeblommer piskes kraftigt sammen med
125 g sukker
175 g brun farin

250 g smør smeltes med 100 g mørkchokolade ( 70%)
+50 g mørkchokolade med pistaice nødder.

I sukker æggemassen piskes:
1 tsk vanillie
1 tsk bagepulver
175 g mel
1½-2 del mørkt kakao pulver
100 g hakket mandler
100 g hakket walnødder
25 g hakket lys chokolade
25 g hakket hvid chokolade
1-1½ dl mælk
ca 50 g revet marcipan

Til sidst piskes det smeltede smør og chokolade i. Hvide Rocky mountain classic marshmallows klippes i 4 stykker.Der lægges lidt dej i bunden af muffinsformene, oven på det lægges 1 lille stykke skumfidus og der fyldes dej oven på.Bages ved 175 g midt i ( ikke varmluft ) ca 20 min.


Limetopping:<
150 g blødt smør
100 g flormelis
2 spsk limesaft
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk grøn frugtfarve

Pisk det hele sammen til en glat smørcreme. Muffins pyntes når det er helt kolde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar