tirsdag den 16. november 2010

Vildtragout

(4 personer)

400 gram vildtkød i tern
1 hakket løg
30 gram smør
2 fed presset hvidløg
2 spsk mel
10 knuste enebær
2½ dl rødvin
2 laurbærblade
1 kvist timian
1 spsk sennep
200 gram svampe
1 dl piskefløde
Salt og peber

Tilbehør: Grov kartoffelmos eller ris

Kødet brunes godt i smøret og tages op og krydres med salt og peber. Svits derefter løg og hvidløg klare og drys med melet indtil det er opsuget. Hæld rødvinene ved og giv det et opkog. Tilsæt sennep, timian og enebær/laurbørblade. Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten 20 minutter iden fløden tilsættes og retten koger videre i 10-20 minutter til kødet er godt mørt. Svits svampene på en pande og hæld dem i ragouten før servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar