mandag den 29. november 2010

Sildesalat og tomatsild

(4 personer)

Sildesalat:
3 røde sildefileter i tern
1 æble i tern
3 kogte kolde kartofler i tern
8 skiver syltede rødbeder i tern
1 lille syltet drueagurk i tern
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk revet peberrod
1 dl mayonaise
Peber
2 hårdkogte æg i både

Bland alle ingredienserne sammen og krydr med peber. Anret med æggene i både

Tomatsild:
1 dl eddike
100 gram sukker
4 allehånde
4 nelliker
10 peberkorn
4 laurbærblade
1 løg i skiver
2 spsk koncentreret tomatpure
4 spsk ketchup
4 røde sildefileter

Eddike, sukker, krydderier og løget koges igennem. Lagen køles af og hviler i 2 timer i køleskab. Tomatpure og ketchup røres i. Skær sildefileterne i passende stykker og hæld lagen over sildefileterne. Sildene har godt at at stå og trække et døgns tid i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar