fredag den 1. oktober 2010

Majssuppe med chili og ostebrød

(4 personer)

4 finthakkede chalotteløg
2 små finthakkede fed hvidløg
1 finthakket frisk chilipeber (ca. 1 spsk)
1 spsk flydende fedtstof
500 g frosne majskerner
1¼ liter grønsagsbouillon
¾ tsk groft salt
Friskkværnet peber


Tilbehør
8 skiver brød (ca. 300 g)
100 g revet mozzarella ost 10%
Hakkede friske korianderblade

Grill: Ca. 5 min.
Sauter chalotteløg, hvidløg og chili i fedtstoffet i en gryde. Tilsæt halvdelen af de frosne majskerner, vend rundt og spæd med bouillon. Lad suppen simre i ca. 10 min. Blend suppen jævn og giv det et opkog. Fjern skum og drys med salt og peber. Tilsæt kerner fra de sidste majs og lad suppen simre ca. 5 min. Smag til.
Drys brødet med revet ost og grill det øverst i ovnen. Server suppen med et drys koriander og de gratinerede brød.
Tip: Suppen kan jævnes med en lille smule piskefløde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar