4 finthakkede chalotteløg
2 små finthakkede fed hvidløg
1 finthakket frisk chilipeber (ca. 1 spsk)
1 spsk flydende fedtstof
500 g frosne majskerner
1¼ liter grønsagsbouillon
¾ tsk groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
8 skiver brød (ca. 300 g)
100 g revet mozzarella ost 10%
Hakkede friske korianderblade
Grill: Ca. 5 min.
2 små finthakkede fed hvidløg
1 finthakket frisk chilipeber (ca. 1 spsk)
1 spsk flydende fedtstof
500 g frosne majskerner
1¼ liter grønsagsbouillon
¾ tsk groft salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
8 skiver brød (ca. 300 g)
100 g revet mozzarella ost 10%
Hakkede friske korianderblade
Grill: Ca. 5 min.
Drys brødet med revet ost og grill det øverst i ovnen. Server suppen med et drys koriander og de gratinerede brød.
Tip: Suppen kan jævnes med en lille smule piskefløde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar