torsdag den 21. oktober 2010

Kyllingeinderfilet i karrysauce

(4 personer)

550 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
4 tsk olie
2-3 tsk karry
2 peberfrugter
6 dl bouillon
Saucejævner
5-6 forårsløg

Tilbehør:3-4 dl ris, gerne brune - evt rosiner

Kog risene. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Tilsæt karry. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun det 1 minut på hver side. Tag det op på en tallerken. Tilsæt peberfrugt i stykker eller tern og svits det hurtigt under omrøring. Hæld bouillonen på panden. Læg kødet tilbage i panden og kog ca. 5 minutter til det er gennemkogt. Jævn med saucejævner og smag til med salt og peber. Drys med fintsnittet forårsløg ved servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar