fredag den 8. marts 2013

Spinatsalat med søde kartofler og kylling

(4 personer)

1 spsk dijonsennep
1 spsk honning
2 spsk æblecidereddike
3 spsk koldpresset rapsolie
Salt

6 søde kartofler (eller nye kartofler)
2 spsk jomfruolivenolie
3 fed hakket hvidløg
Lidt salt
4 kyllingebryster
200 g babyspinat
150 g ristede, hakkede valnødder
1 rødløg i tynde skiver

Bland ingredienserne til dressingen. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Vend dem med olie, hvidløg og salt, og bag dem ved 200 grader i forvarmet ovn, til de er møre. Det tager ca 20-25 minutter alt efter størrelsen. Pocher kyllingebrysterne i næsten kogende vand tilsat lidt salt. Lad dem få ca 15-20 minutter, og lad dem derefter trække yderligere i 10 minutter. Pluk kyllingekødet fra hinanden, når det er kølet lidt af. Anret spinat, valnødder, løg, søde kartofler og kylling på et fad (eller tallerkenanret) og dryp med dressingen. Server straks og evt med ristet rugbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar