fredag den 8. marts 2013

Salat med grapefrugt og feta

(4 personer)

4 tykke skiver rugbrød
1 spsk olie
Salt

1 tsk dijonsennep
1 spsk æblecidereddike
2 spsk jomfruolivenolie
Salt
2 potter brøndkarse
100 g babyspinat eller ling (fx rucola)
1 bundt dild, plukket
6 pink grapefrugter i tileter
150 g fetaost
3 avokadoer i skiver

Skær rugbrødet i grove stænger. Dryp dem med olie og salt, og rist dem i ovnene ved 180 grader i 15 minutter, eller til de er sprøde. Bland sennep, eddike, olie og salt. Klip brøndkarsen, og vend den med salaten, dild, grapefugt og feta.(sørg for at få saften med fra grapefrugten fra du fileterede dem) Vend det forsigtigt med avokado i til sidst. Server straks med rugbrødsstængerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar