fredag den 8. marts 2013

Salat med laks, ristede mandler, honning og balsamico

(2 personer)

1 spsk honning
2 spsk balsamico
2 spsk jomfruolivenolie
Lidt salt

100 g mandler (hakkede)
300-400 g fersk laks (eller varmrøget ørred eller laks)
Lidt smør
1 romainesalat i grove stykker
1 agurk i tynde strimler
1 bundt hakket purløg
Salt og peber

Ristet rugbrød eller grov flutes

Bland de 3 flydende ingredienser med lidt salt. Rist mandlerne i ovnen ved 175 grader i 5-10 minutter. Dryp laksen med lidt smør, og bag den i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter, eller til den er tilberedt. Anret salaten med agurk, purløg, plukket laks, hakkede mandler og krydr med salt og peber. Dryp med dressingen og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar