fredag den 8. marts 2013

Kålsalat med kyllingespyd

(2 personer)

2 kyllingebryster

Marinaden:
1 dl soja
2 spks honning
2 spsk sesamolie
2 spsk limesaft
1 spsk revet ingefær
1 fed presset hvidløg

Træspyd

3 spsk risvineddike
2 spsk honning
2 spsk sesamolie
1 spsk sorte sesamfrø
1 spsk gule sesamfrø
½ lille hvidkål
4 appelsiner

Evt kogte ris

Skær kødet i tern. Bland tingene sammen til marinaden og lad kødet trækker i en times tid. Bland risvineddike, honning, sesamolie og sesamfrø. Snit kålen fint og skær skrællen af appelsinerne, og herefter i skiver. Bland kål, appelsiner og dressing. Sæt kyllingekødet på spyd og steg dem på en pande, grill eller i ovnen til de er gennemstegte (afhænger af størrelsen på kødet) Server med kålsalat og evt kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar