(4 personer)
400 gram kyllingefilet i strimler
1 spsk olie
200 gram ægnudler
2 spsk soja
Salt
3 finthakkede fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
2 tsk. karry
2-3 spsk fiskesauce
1 finthakket løg
2 gullerødder i strimler
3-4 blegselleri i strimler
100 gram bønnespire
Svits kyllingen i olie i en wok og tilsæt soja. Tag kødet af varmen. Kog nudlerne efter anvisning på pakken og hæld dem til afdrypning i et dørslag derefter. Vend lidt olie i. Svits hvidløg, ingefær og karry i olie et par minutter. Tilsæt løg, gullerødder og selleri og steg endnu et par minutter. Kom nudlerne i og varm retten igennem, Kom fiskesauce i og smag til. Vend bønnespire i til slut inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar