mandag den 19. april 2010

Bønnesalat med valnødder


(10-12 personer)

Ingredienser:
150 gram valnødder
6 tsk. honning
3-4 røde peberfrugter
1 spsk olivenolie
3 fed finthakket hvidløg
3 spsk. balsamicoeddike
900 gram fine grønne bønner
2 syrlige æbler
Salt og peber

Sådan gør du:
Valnødderne ristes på en tør pande. Tilsæt 1 tsk. salt og honning og rør rundt. Køl dem af på bagepapir. Skær peberfrugterne i små tern og svits dem i olie på panden. Tilsæt hvidløg og sluk for varmen. Lad det stå et minut og tilsæt balsamicaeddiken. Damp bønner under låg med vand og salt i ca. 5 min. Skyl dem under koldt vand. Skær æblerne ud i tern og vend dem med peberfrugt og bønner i en skål. Inden servering hældes de ristede valnødder over blandingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar