onsdag den 21. april 2010
Kylling i rød karrypasta
(4 personer)
1 spsk olie
1-2 spsk rød karrypasta
4 dl kokosmælk
2,5 dl vand
150 gram bønner (halveret)
1 rød peberfrugt
2 snittede forårsløg
2 fed hakket hvidløg
10 babymajs (halveret)
500 gram kylling i små stykker
4 skiver ananas i tern
1 dl kokosmel
2 spsk fiskesauce
Server med ris.
Kog ris efter anvisning. Tænd ovnen og rist kokosmelet til det er gyldent. Varm olien i en wok og steg forårsløg og karrypasta i et par minutter. Hæld kokosmælk og vand ved og lad det koge op. Tilsæt kyllingen og hvidløg og lad simre i 20 minutter. Tilsæt resten og lad stå i 4-5 minutter - server.
Etiketter:
Aftensmad,
Asiatisk,
Kylling,
Mad på 45 minutter,
Sund mad
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar