onsdag den 21. april 2010

Kylling i rød karrypasta


(4 personer)

1 spsk olie
1-2 spsk rød karrypasta
4 dl kokosmælk
2,5 dl vand
150 gram bønner (halveret)
1 rød peberfrugt
2 snittede forårsløg
2 fed hakket hvidløg
10 babymajs (halveret)
500 gram kylling i små stykker
4 skiver ananas i tern
1 dl kokosmel
2 spsk fiskesauce

Server med ris.

Kog ris efter anvisning. Tænd ovnen og rist kokosmelet til det er gyldent. Varm olien i en wok og steg forårsløg og karrypasta i et par minutter. Hæld kokosmælk og vand ved og lad det koge op. Tilsæt kyllingen og hvidløg og lad simre i 20 minutter. Tilsæt resten og lad stå i 4-5 minutter - server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar