tirsdag den 20. april 2010

Pastasalat med sommergrønsager

(4 personer)

150 g. kogt tørret pasta
125 g. snittede grønne asparges
125 g. friskbælgede ærter eller sukkerærter
1 rød peberfrugt i tern
2 hakkede forårsløg
100 g. frisk babysalat
125 g. halve cherrytomater
5-10 fintsnittede radiser

Dressing:
3 spsk. Jomfruolivenolie
1 spsk. Hvidvinseddike
1 spsk. Citronsaft
½ tsk. Tørret basilikum
¼ tsk. Tørret oregano
Salt og peber

Bland ingredienserne til dressingen og lad den hvile. Kog pastaen efter anvisning og skyld den med olie og koldt vand. Bland alle indgredienserne til salaten og tilsæt de kolde pastaer sammen med dressingen.

Velegnet til frokost med brød til!Lige som den kan spises til kylling, svin eller oksekød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar