tirsdag den 20. april 2010

Krabbe-kaviarrand


6 personer:

1 ds. Krabbekød
2 dl. Cremefraiche 38%
½ dl. Majonæse
½ dl. Kvark
1 spsk. Hakket dild
1 spsk. Hakket purløg
3 blade husblas
1 gl. rød kaviar
1 spsk. Cintronsaft.
Salt, peber og cayannepeber efter smag.

Udblød husblasen i koldt vand i ca. 10 min. Rør krabbekød, cremefraiche, majonæse og kvark sammen. Rør de hakkede krydderurter i og smag til med krydderierne. Knug husblasen og smelt det over et vandbad. Tilsæt citronsaften når det er smeltet og hæld det i krabbeblandingen. Tilsæt kaviaren og rør det godt sammen. Hæld blandingen i en randform og stil det på køl min. 2-3 timer.

Pynt med salat, citronskriver og rejer og server en urtedressing samt brød til.

Urtedressing:
2,5 dl. creme fraiche 18%
1 håndfuld dild og purløg
Salt og peber efter smag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar