![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaQ1uPUbCfL7be6-dk75KqI2InaYfe-F3zZpFMhvIgtFW5opAUsE5IMnlGebyblSzNbPo6Mc8v-UpSA2jEr9fFyOybQkwNUB8wDGsqvyrkhAkXx7wS0E7sLFhZ2fQCjv12QEbwR_QL0Ecb/s200/scan0011.jpg)
Frisk pust til de traditionelle flødekartofler!
(4 personer)
600 gram uskrællede kartofler i skiver
1 spsk olie
1 rødløg i skiver
50 gram mandelsplitter
½ tsk gurkemeje
125 gram rucola
4 dl piskefløde
Salt og peber
Kog kartoflerne i 10 minutter i kogende vand. Høld vandet fra. Varm olie på en pande. Kom løg og hvidløg på og steg i 3-4 minutter under konstant omrøring. Kom mandler. gurkemeje og kortoffelskiver på og steg dem i 3 minutter under konstant omrøring. Rør rucolaen i til den bliver blød men stadig sprød. Fyld kartoffelblandingen i et lavt gratinfad og hæld piskefløden over. Krydr med salt og peber. Bag retten i 20 minutter ved 200 grader i forvarmet ovn eller til kartoflerne er møre.
Velegnet til grillet kød elle fisk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar