mandag den 19. april 2010

Bulgursalat


4 personer:

4 dl. Bulgur.
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 lille rødløg (forårsløg kan bruges i stedet for)
Evt. bønner eller grønne sparges.
Hakket persille og purløg efter smag (god håndfuld)

Dressing:
Bland 1 dl olie, med 1 spsk citronsaft og 1 presset hvidløg, (evt en hakket rød chili og 1 spsk honning) og hæld det over inden servering.

TIP: Vedlæg evt en halv grønsagsbouillong i vandet når du koger bulguren - det giver lidt mere smag!


Kog bulgur efter anvisningen og lad dem blive kolde inden du tilsætter hakkede peberfrugt, løg og agurk (skær kernerne ud af) Tilsæt krydderurter og dressing og server !

Nemt og lækkert til de mange grillaftener! Også velegnet til buffet. Byt evt. grønsagerne ud med dem du kan lide - alt kan bruges.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar