fredag den 3. september 2010

Koteletter med champignonssovs og rosmarinkartofler

(4 personer)
4 rødløg skåret i kvarte
1 kg små kartofter
2 spsk olie
4 kviste rosmarin
1 tsk salt
½ tsk peber
4 koteletter
Salt og peber
2 spsk smør
500 gram champignons i skiver
3 dl fløde
Vend de vaskede kartofler med løgene i et ildfast fad med olie, salt og peber, samt knækkede rosmarinkviste. Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca 45 minutter.
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i smørret ca 1 minut på hver side ved høj varme. (afhænger af tykkelsen) Yag dem af og rist champignonerne et par minutter. Rør fløden i og læg koteletterne ned i sovsen. Skru ned til middel varme og lad det småsimre i yderligere 6-8 minutter, til koteletterne er netop gennemstegte. Server med en let salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar