fredag den 17. september 2010

Kogt hamburgerryg med aspargessauce

(4 personer)

500 g hamburgerryg
2 dl aspargesvand
2 dl letmælk
1 hønsebouillon-terning
1 spsk. maizenamel
100 g aspargessnitter
Salt og peber

Tilbehør Kartofler med persilledrys, Gulerødder, Haricots verts, Blomkål og Grov sennep

Dæk hamburgerryggen med koldt vand og kog den ved svag varme under låg i ca. 25 min. Sluk for varmen og lad hamburgerryggen hvile i kogevandet i ca. 30 min.
Aspargessauce: Rør aspargesvand, letmælk, bouillonterning og maizenamel sammen i en gryde og lad langsomt saucen koge op under omrøring. Lad den herefter koge i 2-3 min. og spæd evt. med mere vand. Tilsæt aspargessnitterne og smag saucen til med salt og peber.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar