fredag den 12. oktober 2012

Æblemuffins

(12 stykker)

120 g. valnødder
1 tsk kanel
110 g. blødt smør
200 g. sukker
2 æg
2½ dl creme fraiche (ymer kan også bruges)
1 spsk vaniliesukker
260 g, mel
1 spsk bagepulver
1/4 tsk salt
200 g. æbler i tern
100 g. æbler (revet)
½ dl mælk

1-2 spsk brun farin
2 spsk smeltet smør
½ tsk kanel

Tænd ovnen på 180 grader.Blend valnødderne groft og tag ca 3 spsk fra. Pisk sukker og smør hvidt. Tilføj et æg af gangen, efterfulgt af cremefraichen.Skræl æblerne og skær/riv dem som beskrevet. Hæld resten af ingredienserne i og pisk det rolig sammen. Hæld det i 12 forme og fordel den smeltede smør, brun farin og valnødder på toppen. Bag dem i ovnen i 25 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar