fredag den 30. september 2011

Chokomuffins med tofarvet chokoladefrosting

(12 stk)

100 g me
l20 g usødet kakao
140 g sukker
1 ½ tsk. bagepulver
lidt salt
40 g blødt smør
1,2 dl letmælk
1 æg
1 tsk. vaniljesukker
50 g hakket mørk chokolade 70%


ELLER

60 g blødt smør
1 tsk natron
180 g sukker
1½ tsk vanilie
¼ l kærnemælk
2 spsk kakao
200 g mel
100 g. hk chokolade


Forvarm ovnen til 170 grader. Pisk smør, mel, sukker, kakao, bagepulver og salt med en elmikser, til alle ingredienser er blandet sammen. Pisk mælk, æg og vaniljesukker sammen i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen. Pisk til en glat konsistens opnås. Vend den hakkede chokolade i dejen.Put papirsforme i en muffinsform og fyld formene 2/3 op til kanten. Bag 20 – 25 minutter og lad cupcakes afkøle inden frostingen smøres på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar