torsdag den 12. august 2010

Sennepskoteletter i fad

(4 -6 personer)

8 fadkoteletter
Salt og peber
2 store rødløg i ringe
½ kg gulerødder i skrå skiver
100 gram babyspinat
Olie
ca. ½ dl dijonsennep
1/4 l piskefløde
1 dl bouillon
Timiankviste

Tilbehør: Ris

Kog risene efter anvisning. Opvar ovnen til 175 grader. Krydr koteletterne med salt og peber og lad dem trække lidt. Skyl spinaten og dup den tør. Steg løg og gulerødder i olie på en pande til de får lidt farve og er knap møre. Tilsæt 1 spsk sennep, fløde pg bouillon og lad det koge op. Vend spinaten i panden og krydr med salt og peber. Kom det hele i et ovnfast fad. Brun koteletterne i olie ved god varme i ca ½ minut på hver side. Smør resten af sennepen på koteletterne i et tynd lag og læg dem fadet oven på grønsagerne. Fordel timiankvistene henover og sæt fadet i ovnen i ca 12-15 minutter - eller til kødet er mørt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar