torsdag den 12. august 2010

Fish and Chips

(4 personer)

500 gram skrubbefileter
ca. 100 gram rasp
½ dl klippet dild
Salt pg peber
1 sammenpisket æg
Olie til stegning

Remulade:
500 gram blomkålsbuketter
3 dl mayonaise let
4 spsk kapers
1 dl klippet dild
2 tsk karry
1 spsk dijonsennep
1 spsk taffelsennep
Citronsaft
Salt og peber

Chips:
1 kg karofler i både
2 spsk olie
1 tsk paprika
Salt
Opvarm ovnen til 210 grader. Vend kartoflerne i en platicpose med olie, paprika og salt. Bred dem ud på en bageplade og bag dem i ovnen i ca 25 minutter.
Remulade: Blend kålen sammen med amyonaise, kapers, dild, karry og de 2 slags sennep til en næsten glat remulade. Smag til med citronsaft, salt pg peber.
Fisk: Bland rasp med dild, salt og peber. Del evt. fileterne i mindre stykker ing vend dem færst i æg efterfulgt af rasp. Steg dem i olie ved middelstærk varme i ca 3 minutter på hver side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar